vineri, 12 februarie 2010

REDUCERE!



Unicat:

Bratara handmade, din piele naturala decorata cu tehnica servetelului (evident, metoda care se aplica textilelor - portiunea cu servetel este bie protejata: se poate chiar spala manual, cu apa la 40 grade - pentru piele nu este recomandata spalarea).

'Tablourile' de servetel au dimensiunea de 50x25 mm, iar sub dantela vintage care alcatuieste 'rama' am brodat la masina, cu ata rosie, niste chenare dragute, care sunt vizibile cand bratara este pe mana. Cele trei capse inelare din mijloc au rol decorativ, si au diametrul exterior de 12 mm. Bratara se incheie cu cate patru capse mai mici (8 mm diametrul exterior) la fiecare extremitate, iar prin capse trece un siret fin din piele artificiala, de culoare bej foarte deschis, la fel ca si dantela.

Interiorul nu este dublat, ci are o textura moale, velurata. Bratara este lucrata ingrijit. La cerere, putem trimite imagini suplimentare.

Latimea totala a bratarii este de 9 cm, iar largimea e, desigur, reglabila, deci bratara se potriveste oricarei incheieturi, datorita sistemului de inchidere.

Pret: 42 RON


PRET NOU: 25 RON 





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rosabelle. Un produs Blogger.