luni, 14 iunie 2010

Castigatoarea!!!





Azi a pornit colierul spre castigatoare, Diana S., din Galati!  

Iata comentariul ei, care ne-a placut foarte mult:



"Fascinante sint adincurile marilor…! Stranii, arhitecturali corali. Meduze translucide. Pesti zugraviti in nuante pe care nici un pictor nu le-ar imagina vreodata. Peste tot si toate, inchisa intr-o carcasa vaduvita de culori, incremenita in nisip, fara sa poata pluti in unduiri delicate, se ascunde una dintre pretioasele comori ale lumii: scoica zamislitoare de perle. Devenita cuvint-metafora pentru lucrurile cu adevarat valoroase, perla se naste ca prin minune din lucruri banale precum “carbonatul de calciu”… Sarace cuvinte! Smulse din carnea scoicii precum pruncii din pintecul mamei, perlele inseamna lacrimi, dar si intelepciune, unicitate sau puritate.
Inspirate miinile care au alaturat cristalele si perlele (e adevarat, de sticla…) in cerceii creati de Ikka si Inna. Pentru alte minunatii inspirate de magnificele scoici, Meng-Yi: http://www.meng-yi.co.uk/gallery/thumbnails.php?album=22.

Va reamintim ca tema pentru concurs era: 
"Descrie o vietate marină în termeni cât mai poetici şi ”ilustreaza” comentariul cu link-ul spre poza unui obiect handmade care are ca temă acea creatură."



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rosabelle. Un produs Blogger.