miercuri, 18 august 2010

Jackie O. Inspiration Dress





Rochie handmade, unicat. Confectionata dintr-o tesatura de bumbac cu 3% elastan.

Nu-i asa ca iti aminteste de cea care a reprezentat "esenta bunului gust", eleganta si etern sofisticata Jackie O. Kennedy? Prin atitudinea si stilul sau, a devenit un simbol al modei anilor '50-'60. Si, desi deceniile au trecut, ea ramane printre cele mai celebre "fashion icons" ale tuturor timpurilor! Chiar daca influenta designerului sau favorit, Oleg Cassini, in vestimentatia Primei Doamne a fost decisiva, Jackie a coordonat singura principalele linii ale garderobei sale, constienta de faptul ca este esential ca tinutele sa nu fie doar bine alese, ci in special reprezentative pentru propria persoana.


"Stilul Jackie Kennedy implica rafinament, eleganta, prestanta si incredere", citeam undeva... La fel ca si ea, poti decide sa fii altfel, sa fii feminina si sensibila, iar aceasta rochie este alegerea perfecta!



Este modelul ideal pentru orice silueta - aceasta croiala este uimitor de versatila! Daca ti se pare ca soldurile tale au ceva in plus, rochia va masca acesti centimetri, iar daca, dimpotriva, consideri ca ti-ar prinde bine ceva in plus, ea rezolva problema!



Poti sa-i pui o curea lata in talie, poti sa o porti cu tocuri sau cu sandalute joase... indiferent de cum alegi sa o porti, aceasta rochie este sofisticata si te va scoate in evidenta!


Cadou din partea noastra la achizitionarea rochiei este brosa-floare din imagini.



Rochia este lucrata impecabil; tivul lat de aprox. 8 cm face ca pliurile din talie sa se deschida frumos si rochia sa cada foarte bine.



Marimea 36-38 (germana). Bust: maxim 94 cm; talie: maxim 74 cm. Lungimea din talie: 64.5 cm.




Pret: 300 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rosabelle. Un produs Blogger.