luni, 6 decembrie 2010

Beautiful horses




Geanta handmade, unicat, unisex. Poti s-o porti si tu, dar cu siguranta si el ar fi foarte incantat sa primeasca asa un dar!

Partea decorativa este realizata de noi, cu tehnica servetelului pe o panza fina de bumbac.

Am confectionat-o din panza de casa vintage, nefolosita, prelucrata manual acum zeci de ani din fire de bumbac si canepa. (In prima imagine a acestui produs puteti vedea si sulurile de panza: http://www.breslo.ro/Product/Secrete-parfumate-din-odaita-bunicii-What-can-you-find-in-grandmas-wooden-trunk_195899 ). Tesatura in carouri pe care am folosit-o in combinatie cu panza este din in 100%.

Este o geanta mare, incapatoare, incap cateva caiete studentesti. Se inchide cu fermoar rezistent, cu dinti si cheita metalica. Bareta este fixata cu inele din lemn. Geanta este captusita cu o captuseala matlasata pe vatelina, si are doua buzunare aplicate (din panza); unul dintre buzunare are doua compartimente. Spatele are si el aplicate doua buzunare suprapuse, din aceeasi panza de in, iar clapeta din panza le inchide cu ajutorul unei capse metalice, cusuta ascuns.

Panza este intarita cu termocolant, la fel si bareta. In plus, pentru a-si mentine mai bine forma, am matlasat bareta pe toata suprafata.

Recomandam spalare manuala si calcarea "tabloului" protejat de o panza subtire.

Dimensiuni:
-inaltime: 32 cm;
-latime: 39.5 cm;
-baza: 6.5 cm;
-lungimea baretei: 137 cm. Nu este reglabila, dar la cerere putem sa o scurtam.
-latimea baretei: 6 cm.

Pret: 80 RON


1 comentarii:

Ikka si Inna spunea...

Multumim mult pentru atentia acordata creatiilor noastre!

Trimiteți un comentariu

Rosabelle. Un produs Blogger.